Al ruim een kwart eeuw staat Almelektro elektricien Haalem en omgeving aan het roer van installatiebedrijf Almelektro in Haarlem en

omgeving. Hij heeft zelf al meer dan 45 jaar ervaring in het vak. De elektricien komt graag bij u langs, of het nu om een enkel stopcontact of een middelgrote fabrieksinstallatie gaat. Almelektro werkt en onderhoudt altijd volgens de NEN-1010 en NEN-3140 normen.

Zoekt u een vakbekwame elektricien in Haarlem en omgeving?  Door onze locatie  kunnen wij u snel en voordelig bedienen! ALm heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van elektrotechniek, waarbij service, kwaliteit en een goede prijs vooropstaan. Wij kunnen elektrotechnische installaties en elektra volledig aanleggen, onderhouden en controleren, zodat u zeker bent van een goede werking en veiligheid van uw verlichting, apparatuur en installaties.

Almelektro dé elektricien Haarlem en omgeving voor spoed klussen 023 2340021 uur 7 dagen staat klaar 24 per week, binnen een uur bij u voor de deur.

Voor elk probleem heeft de elektricien Haarlem en omgeving een oplossing. Of het nu problemen zijn met uw groepenkasten, storingen in uw huis of het aanleggen van elektra, wij helpen u graag!

Groepenkast-meterkast op maat vervangen voor meer veiligheid

Bel Almelektro Elektricien Haarlem en omgeving 023 2340021

In veel woningen is de bestaande groepenkast nog niet voorzien van een aardlekschakelaar. Een aardlekschakelaar is een extra beveiliging van de elektrische installatie die vroegtijdig de elektrische installatie afschakelt bij het ontstaan van een lekstroom. De aanwezigheid van een aardlekschakelaar is bij een nieuwe of gewijzigde elektrische installatie sinds 1975 verplicht.

Bekijk hieronder mijn diplomas