Een KvINL InstallQ erkende Zonne energie Installateur.

Vraag een offerte aan of maak een afspraak!  023 2340021

Zonnepanelen

Wij leveren zonnepanelen van verschillende merken zoals REC Zonnepanelen, Q solar,LG, JA Solar, Suntech, Jinko Solar en BenQ. AL en nog meer….   Onze zonnepanelen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn ISO en TüV gecertificeerd. Door ons brede kennis kunnen wj altijd inspelen op uw situatie en/of wensen.

Omvormers

Ook voor de omvormers geldt dat deze volledig zijn gecertificeerd en goedgekeurd door  internationale instanties zoals ISO en TüV.efficient t.o.v  uw situatie en/of wensen.

De maandelijkse besparing op uw energierekening. Daarnaast zorgen zonnepanelen onder andere voor minder CO2-uitstoot, schonere leefomgeving en een aantrekkelijk financieel rendement.

Het grootste voordeel van zonnepanelen ziet u direct terug op uw energierekening .

Advies,Ontwep, Desing, Installatie opleveren

Door onze jarenlange ervaring in installatie op elk dakvlak, en elke type ondergrond weten wij hoe wij een project aan moeten vliegen. Wij verzorgen de gehele installatie en voeren deze uit met het in acht nemen van de geldende veiligheidsvoorschriften.

wij kunnen ook zorg dragen voor het beheer van het systeem, het periodiek monitoren en het onderhoud van het systeem. Zo ontzorgen wij de klant en bent u zeker van optimale opbrengsten.

Montagematerialen voor zonnepanelen

Bij schuine daken en platte of licht hellende daken:

Ook een juiste montage is van belang voor een langdurig goed renderend systeem.

Platte daken

Ons montage materiaal is standaard in drie hoeken geleverd, 15°, 20° en 30°. Door het unieke aërodynamische ontwerp is hij bestand tegen windsnelheden tot 13BF met een minimaal aan ballast gewicht.

schuine daken

Bij schuine daken gebruiken we montagemateriaal om de zonnepanelen te installeren. Dit materiaal is robuust en geeft minimale belasting op de dakpannen.

Bekabeling

Voor de bekabeling gebruiken we hoge gecertificeerde kwaliteits-solarkabels. Alle kabels worden vervaardigd van Vertind koper, halogeenvrije materialen, UV- en Ozon resistente dubbele bemanteling en bestand tegen hoge en lage temperaturen zijn standaard kenmerken van ons Solarkabels. En alle kabels worden vanzelfsprekend netjes aangelegd gebundeld en weggewerkt volgens de voorschriften nen 1010 en de fabrikant voorschrift.

Van ons kunt u verwachten

Rendementsberekening, dakanalyse en schaduwanalyse. Daarnaast kunt u rekenen op 25 jaar vermogen- en productgarantie, gemiddelde besparing op uw energie kosten en constante online monitoring van uw zonne-energiesysteem. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Keuring zonnepanelen volgens
nen 1010 en nen 3140

Als u al zonnepanelen heeft liggen, doet u er verstandig aan de PV-installatie zeker eens per  jaar te laten keuren. Bij een keuring worden onder andere de isolatieweerstand, de aardleidingweerstand en de kortsluitstroom gemeten en beproefd. Bij een uitgebreide inspectie wordt ook gekeken naar de capaciteit, de windbelasting en het rendement van de PV-installatie en vindt er thermografisch onderzoek plaats van de panelen en de omvormers.

De kernactiviteit

De kernactiviteit Almelektro is het advies, ontwerpen, leveren, inspecteren en onderhouden van zonnepanelen systemen die energie opwekken door zonlicht. Zonne-energie systemen worden door  Almelektro breed ingezet, zowel bij particulieren als bij bedrijven.

Inspectie drone